Tevékenységünk

Az Ön lízingajánlata. Érdeklõdjön szolgáltatásaink széles palettájáról! Legyen szó bel- vagy külföldi beruházásról, vagy az értékesítési tevékenység aktív támogatásáról - az IKB Leasing kész megoldást kínál Önnek.

Ipari lízing
Az IKB Leasing egy dinamikus vállalkozás, mely szakértelmével, rugalmasságával szerzett hírnevet. Lízingtanácsadóink vállalkozói szemléletűek - akárcsak Ön. Önnel együtt alakítják ki azt a testreszabott finanszírozási konstrukciót, amely teljes mértékben az Ön igényeihez igazodik. Beruházás az IKB Leasinggel - egy jobb választás!

Az értékesítési partnerek támogatása
A lízing a beruházási javak gyártói és kereskedõi számára napjainkra elengedhetetlen értékesítési eszközzé vált. A megfelelõ lízingpartnerrel ennek hatékonyságát is növelni tudja. A vevõkkel folytatott tárgyalásokon ezért egyre gyakrabban hangzik el a döntõ érv: IKB Leasing!

Gépjárműlízing
Új autót szeretne? Mindez nem probléma. A különféle gyártóktól függetlenül autóját bármikor lecserélheti, ha az üzem szükségletei azt megkívánják. Lízingszerzõdésünkhöz kedvezõ biztosítást kínálunk.

Külföld
Európa más országaiban szeretne beruházni, vagy ezen országokban Ön beruházási javakat értékesít? Lízingtársaságaink Németországban, Franciaországban, Lengyelországban, Csehországban és Szlovákiában állnak az Ön rendelkezésére. Számos más európai országban pedig neves lízingtársaságokkal működünk együtt.

Sale and lease back
Ön a tulajdonában lévõ eszközt eladja az IKB Leasingnek és visszalízingeli azt. Ezáltal Ön rejtett tartalékot mobilizálhat és pótlólagos tõkét teremt. Az eszközt pedig a megszokott módon tovább használhatja.

Vámügyintézés, biztosítás
Ügyfeleink kérésére importált gép esetén vállaljuk a vámügyintézést, gondoskodunk a biztosításról. Így ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy a lebonyolítás gyorsan és egyszerűen fog történni.